Kaup Eesti piires
kätte 2–3 tööpäevaga!
Hibiskusetee maheviljelusest, 500 g
* Hibiscus sabdariffa kuivatatud õitest valmistatud tee
* puuviljase peenelt hapukas maitsega
Tähelepanu! Liigne tarbimine raseduse ja imetamise ajal ei ole soovitatav.
Samuti ei soovitata seda teed neeruhaiguste puhul, kuna hibiskus sisaldab oblikhapet.
Koostis: 100% kontrollitud maheviljelusest pärit hibiskuse õied.
Valmistamine: Vala 15 g hibiskiõitele (ca 6 tl) peale üks liiter keeva vett ja lase 6–8 minutit tõmmata, seejärel kurna tee läbi sõela või eemalda teefilter taimeteega.
* Hibiscus sabdariffa kuivatatud õitest valmistatud tee
* puuviljase peenelt hapukas maitsega
* ideaalne ka puuviljamahladega segamiseks
Asjatundjad hindavad hibiskuseõitest (teatakse ka kui karkade teed) valmistatud rubiinpunase tee peenelt hapukat maitset. Sanct Bernhardi hibiskuseõitest valmistatud tee koosneb 100% Hibiscus sabdariffa kuivatatud õitest, mis on pärit maheviljelusest. See tee on igal aastaajal
suurepärane janukustutaja. Seda saab nautida nii kuumalt, külmalt kui ka jääkuubikutega. Paljud teegurmaanid armastavad seda teed
täiendada
sidrunimahla, mee, suhkru või vahtrasiirupiga. See jook sobib ka ideaalselt puuviljamahladega segamiseks.
Foto: Adobe Stock
Hibiskusetee sisaldab suures koguses antioksüdante, mis aitavad mõnede teadusuuringute põhjal ennetada vananemist ning väljutada organismist mürkaineid. Samuti on teadlased leidnud, et hibiskusetee sisaldab rohkesti polüfenoole ning mõnede teadusuuringute põhjal on arvatud, et see jook võib kaitsta vähi eest või ka aeglustada vähirakkude arengut. Samuti sisaldab hibiskuse (karkade) tee ka puuviljahappeid, asendamatuid aminohappeid, C-vitamiini, kvertsitiini ja mitmesuguseid mikroelemente. Rahvameditsiini asjatundjad usuvad, et hibiskusetee normaliseerib vererõhku (külm jook alandab vererõhku ja kuum jook tõstab vererõhku), vähendab südamehaiguste riski ja aitab vähendada kolesterooli sisaldust veres ning parandab immuunsust. Kui immuunsüsteem töötab korralikult, siis on meil ka väiksem tõenäosus haigestuda. Rahvameditsiini asjatundjate väitel mõjutab selle tee joomine positiivselt ka maksa tööd ja aitab kaalu langetada.
See jook sobib igas vanuses inimestele, kuid tähelepanu tuleb pöörata sellele, et neeruhaiguste puhul seda teed ei soovitata, kuna ta sisaldab
oblikhapet.
Köögikunstis leiab hibiskusetee kasutamist tarretiste, marinaadide, siirupite, kookide, pudingite ja jäätise valmistamisel.
Koostis: 100% kontrollitud maheviljelusest pärit hibiskuse õied.
Valmistamine: Vala 15 g hibiskiõitele (ca 6 tl) peale üks liiter keeva vett ja lase 6–8 minutit tõmmata, seejärel kurna tee läbi sõela või eemalda teefilter taimeteega.
Tootja:
Kräuterhaus Sanct Bernhard KG
Helfensteinstr. 47
D-73342 Bad Ditzenbach
Saksamaa
Tootekood: 338
Tavahind: 13,01 €