Kaup Eesti piires
kätte 2–3 tööpäevaga!
Valge tee
„Pai Mu Tan“
maheviljelusest, 100 g
* Hiina tee aare
* kontrollitud maheviljelusest
See on Hiina tee aare, mis pärineb kontrollitud maheviljelusest!
„Pai Mu Tan“ tähendab mandariini keeles valget pojengi. See nimi on kohane, sest teepõõsast kasutatakse ainult esimesi õrnu lehepungasid ja kõige nooremaid lehti, mis paistavad lehe pinnal olevate peenikeste karvakeste tõttu hõbevalged. Sellel teel on mõnusalt kerge, mahe ja lilleõitele omane maitse. Valget teed ei ole rullitud ega ka mitte oksüdeeritud. Teda on ainult närbutatud ja kuivatatud. Seejuures närbutamise kestus on tavaliselt 3-24 tundi ja selle ajavahemiku pikkus sõltub suuresti välistemperatuurist ja õhuniiskusest. Teelehti mis on suurtele restidele närbuma jäetud raputatakse ja visatakse aeg-ajalt õhku, et nad liiga kuivaks ei muutuks ja aroom paremini esile tuleks. Sellest teepõõsa kõige õrnemast osast varakevadel kogutud teest ei leia mõrudaid noote ja ta on ideaalne mahedate maitsete nautijatele. Muide tee kuivatamine on mistahes teesordi valmistamisel alati viimane etapp. Kõige olulisem on selle protsessi juures see, et teelehtedest tuleb kogu niiskus välja saada. Mida vähem on lehes niiskust, seda pikem on tee säilivusaeg- isegi väike niiskusprotsent muudab teest toreda elupaiga erinevatele batkeritele ning hallitusseentele. Seepärast on oluline, et ka pärast tee ostmist oleks kodus teele tagatud kuiv säilituskoht.
Koostis: 100% Pai Mu Tan valge tee kontrollitud maheviljelusest.
* Hiina tee aare
* kontrollitud maheviljelusest
* teepõõsast on kasutatatud ainult esimesi õrnu lehepungasid ja
kõige nooremaid lehti
* mõnusalt kerge, mahe ja lilleline maitseSee on Hiina tee aare, mis pärineb kontrollitud maheviljelusest!
„Pai Mu Tan“ tähendab mandariini keeles valget pojengi. See nimi on kohane, sest teepõõsast kasutatakse ainult esimesi õrnu lehepungasid ja kõige nooremaid lehti, mis paistavad lehe pinnal olevate peenikeste karvakeste tõttu hõbevalged. Sellel teel on mõnusalt kerge, mahe ja lilleõitele omane maitse. Valget teed ei ole rullitud ega ka mitte oksüdeeritud. Teda on ainult närbutatud ja kuivatatud. Seejuures närbutamise kestus on tavaliselt 3-24 tundi ja selle ajavahemiku pikkus sõltub suuresti välistemperatuurist ja õhuniiskusest. Teelehti mis on suurtele restidele närbuma jäetud raputatakse ja visatakse aeg-ajalt õhku, et nad liiga kuivaks ei muutuks ja aroom paremini esile tuleks. Sellest teepõõsa kõige õrnemast osast varakevadel kogutud teest ei leia mõrudaid noote ja ta on ideaalne mahedate maitsete nautijatele. Muide tee kuivatamine on mistahes teesordi valmistamisel alati viimane etapp. Kõige olulisem on selle protsessi juures see, et teelehtedest tuleb kogu niiskus välja saada. Mida vähem on lehes niiskust, seda pikem on tee säilivusaeg- isegi väike niiskusprotsent muudab teest toreda elupaiga erinevatele batkeritele ning hallitusseentele. Seepärast on oluline, et ka pärast tee ostmist oleks kodus teele tagatud kuiv säilituskoht.
Koostis: 100% Pai Mu Tan valge tee kontrollitud maheviljelusest.
Valmistamine: Vala 12 g teelehtedele 1 liiter pehmet, umbes 70°C kuuma vett ja lase 2 minutit tõmmata. Lehti võib infundeerida mitu korda järjest. Igal infusioonil on erinev maitsetase.
Pakendaja:
Kräuterhaus Sanct Bernhard KG
Helfensteinstr. 47
D-73342 Bad Ditzenbach
Saksamaa
Tootekood: 20
Tavahind: 7,50 €